Loading animation
Mobile menu button
Wilfred Veldstra

“De Markthal symboliseert hoe ik tegen m’n werk aankijk. Een samensmelting van technisch vakmanschap en creativiteit, met steeds een uniek resultaat. Met verbeelding als uitgangspunt. Over grenzen heen kijken.”

Wilfred Veldstra

Muziek, bouw en recht

Oprechte aandacht. Twee kernwoorden in zijn werk. Begon in de muziek, om daarna al snel in de bouwwereld zelfstandig aan de slag te gaan in restauratiewerk. En ’s avonds de studie rechten. Alle drie de disciplines zijn gebleven, de muziek als hobby. Naast ondernemingsrecht gespecialiseerd in internationaal en nationaal bouwrecht. Stond mede aan de wieg van de internationale kantorengroep Legal Netlink Alliance. Is adviseur van politici en bestuurder in zakelijke en maatschappelijke organisaties. Geeft post-academische masterclasses aan bouwprofessionals.

Preventief acteren

Iemand die zijn cliënten diepgaand wil kennen, van werkkeet tot boardroom. Wordt vaak in de vroegste fase van planvorming betrokken. De menselijke maat en relatie staat voorop, ook in grote concerns. “Preventief acteren”. “Creatief in oplossingen met respect voor alle betrokkenen”. “Procedures voorkomen”. Vreet zich in, in de sector en markten van zijn cliënten. Marktkennis als rechtsgebied noemt hij dat met een glimlach. Evenals in zijn jazzband of achter zijn fornuis: techniek en creativiteit kunnen niet zonder elkaar.